O OAZĂ SUPRAREALISTA DE INSPIRAȚIE ȘI DE RAFINAMENT

Atunci când intri în galeria HNK, pășești pe un tărâm al minunilor, un tărâm unde creația și exprimarea prin artă, culori și lumină se împletesc într-un design nonconformist și energizant. Bine ați venit în universul HNK!

Ne aflăm într-o veche hală industrială care înainte a fost, pe rând, fabrică pentru piese de aeronave și atelier de tâmplărie. Ulterior, spațiul a ajuns pe mâna arhitectului și designerului Hamid Nicola Katrib care l-a transformat în galerie. Forma curentă a acestui spațiu multifuncțional este un vis devenit realitate, așa cum o spune adesea Hamid. Galeria cuprinde expoziția de tablouri semnate de artist, precum și piesele de mobilier create de de el, atelierul său de pictură și biroul de design al echipei HNK.

Hala are 260 de metri pătrați și o înălțime generoasă de 5,5 metri. Unul dintre principalele atu-uri ale locului este lumina naturală care inundă spațiul, cu ajutorul ferestrelor largi care amintesc de vechea fabrică, păstrate intact în momentul reamenajării. Hamid a dorit ca acest element al identității inițiale a spațiului să dăinuie în timp și să fie un element de contrast între trecutul și prezentul halei.

Read full biography >>

Events
Fantastic Worlds
Vernissage Paris
Romanian Design Week 10